کانال سافت گذر در ایتا خبرهای جذاب سافت گذر را در ایتا دنبال کنید
جستجو در سافت گذر سافت گذر
جستجو در سایت در حال جستجو ...
کاربر عزیز ! اگر میخواهید به طور لحظه ای از بروز رسانی نرم افزار مورد نظر خود آگاه شوید و ایمیل بروز رسانی برنامه مورد نظر خود را در لحظه دریافت نمایید و فهرست برنامه های منتخب خود را در محیط کاربری خود ذخیره کنید همچنین دسترسی به تمامی برنامه های مخصوص اعضای ویژه(VIP) داشته باشید، با پرداخت ماهی فقط 5700 تومان تا یکسال از این امکان بهره مند شوید عضویــــــت
x
X لایسنس آنتی ویروس نود 32
بستن
 
آپدیت نود 32
تعداد برنامه ها: 9168 | مشاهده و دانلود: 737864499 | آخرین بروزرسانی: 1403/02/13 | اعضاء: 316441 | نظرات: 37895
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 میلاد امام حسن مجتبی علیه السلام مبارک باد 💐
سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری و روز معلم گرامی باد

🔰 لایسنس نود 32 آخرین نسخه با تخفیف باورنکردنی با پشتیبانی سافت گذر را از اینجا تهیه کنید.

جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید

اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

محصولات ESET نسخه 9 و 10 و 11 و 12 و 13  را با سریال های ارائه شده در اینجا فعال کنید. در صورتمی از کارافتادن جایگزین می شود.

افراک

سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
نظر سنجی
[مشاهده نتایج]

رقابت بین دو جستجوگر ملی فجر و یاحق

http://ecnn.ir/images/position8/2012/2/2012_2_6_16_5_58.jpgبه گزارش سافت گذر به نقل ازآی تی آنالیز؛ زماني موتورهاي جست‌وجوي گوگل و ياهو نوعي غول اطلاعات محسوب مي‌شدند و حتي به ذهن كاربران هم خطور نمي‌كرد كه اطلاعات موتور مورد نظر خود را از طريق غير اين دو سايت تامين كنند. اما اكنون چند سالي است كه كشورهاي مختلف به راه‌اندازي موتور جست‌وجوهاي ملي دست زده‌اند و در اين ميان موفقيت‌هاي متعددي هم به دست آورده و گاه به رقابت جدي با اين دو سايت پرداخته‌اند.

اكنون موتور جست‌وجوي ملي چين كه با نام «بايدو» فعاليت مي‌كند، دهمين سايت پربازديد دنيا محسوب مي‌شود و طبق تحقيقات اخير صورت گرفته، موتور جست‌وجوي «بينگ» كه متعلق به مايكروسافت است سايت‌هاي "ياهو " و "گوگل" را از نظر دقت پشت سرگذاشته و از آن‌ها پيشي گرفته و در شرايطي كه سال گذشته ميزان دقت و موفقيت گوگل كمتر از 68 درصد بود، اين موتور جست‌وجو موفقيت 80 درصدي خود را به رخ اولين موتور جست‌وجو دنيا كشيده است. علاوه بر اين موارد كشوري مثل تركيه تاكنون 36 موتور جست‌وجوي اختصاصي براي خود طراحي كرده و حداقل از نظر تعداد موتور جست‌وجوهاي ملي يكي از كشورهاي پيش‌رو محسوب مي‌شود. مروري بر همين چند تجربه كوتاه به خوبي نشان مي‌دهد كه امكان طراحي سايت‌هايي به منظور رقابت دو ابر جست‌وجوگر دنيا وجود دارد، اما قطعا اين كار نيازمند دانش و عزمي جدي است.

چرا موتور جست‌وجوي ملي؟
اما آنچه امروز كشورهاي مختلف را به سمت راه‌اندازي موتور جست‌وجوهاي ملي سوق مي‌دهد بيش از همه به امنيت اطلاعات كشورها برمي‌گردد. از سوي ديگر تا زماني كه چند موتور محدود به عنوان تنها جست‌وجوگرهاي موجود شناخته شوند اين موضوع مي‌تواند تهديدي جدي عليه آزادي كشورها باشد.
نمونه بارز اين ادعا اقدام اخير گوگل در ارتباط با حذف نام "خليج فارس" از صفحه نقشه اين سايت است. مساله‌اي كه علاوه بر واكنش‌هاي مختلف ايرانيان موجب شد مسوولان كشور بر لزوم راه اندازي هر چه سريع‌تر جست‌وجوگرهاي ملي تاكيد كنند.
علي حكيم جوادي - رييس سازمان فن‌آوري اطلاعات - در اين زمينه مي‌گويد: در ارتباط با گوگل كه به خود اجازه داده به حريم كشور ما ورود پيدا كند بايد تصميمي جدي اتخاذ كنيم كه در اين زمينه يك موتور جست‌وجوي ملي و فقدان وابستگي به اين سايت راهكار مناسبي ارزيابي مي‌شود.
وي با تاكيد بر اين كه به عنوان يك ايراني به هيچ وجه نمي‌پذيريم كه نام خليج فارس بخواهد از جايي برداشته و يا تغيير داده شود، ادامه مي‌دهد: لازم است هر چه سريع‌تر موتور جست‌وجوي ملي خود را فعال كنيم تا مانند كشورهاي ديگر دنيا نشان دهيم كه هخيچ نوع وابستگي‌اي به گوگل نداريم.
حكيم جوادي در عين حال به بي تعهدي سايتي مثل گوگل اشاره كرد و خاطرنشان مي‌كند:‌اين اقدام گوگل حركتي بود كه بسياري افراد مدعي استفاده از امكانات خارجي را متقاعد كرد كه اين شركت‌ها و نمونه‌هايي همچون گوگل هيچ تعهدي به كار ندارند و هر زمان كه بخواهند به خود اجازه مي‌دهند وارد حريم خصوصي ما شوند.

*جست‌وجوگر ملي با چه نامي و از كي؟
اما با وجود تمام تاكيدات صورت گرفته و اين كه بارها مسوولان اعلام كرده‌اند كه حتي راه‌اندازي موتور جست‌وجوي ملي در برنامه پنجم توسعه هم مورد توجه قرار گرفته، همچنان زمان دقيقي براي راه‌اندازي اين سايت اعلام نشده و حتي نام اين جست‌وجوگر هم اعلام نشده بود تا حداقل تا پيش از آماده شدن سايت فرهنگ سازي لازم جهت استفاده از آن صورت بگيرد.
البته پيش‌تر گزينه‌هايي مانند "ياحق" و "فجر" براي نام اين سامانه معرفي شده بود اما در هر دو مورد پس از مدتي مسوولان از عدم قطعيت اين اسامي خبر داده و اعلام نام اين پايگاه را به همه پرسي و اجماع نهادهاي فرهنگي در اين زمينه موكول كردند.
درباره زمان راه‌اندازي اين جست‌وجوگر هم تاكنون وعده‌هاي مختلفي داده شده و در آخرين صحبت‌ها مسوولان از راه‌اندازي اين سامانه تا پايان سال جاري خبر داده‌اند كه بايد منتظر ماند تا در پايان سال معلوم شود آيا اين بار اين وعده عملياتي مي‌شود يا خير.البته سال گذشته هم مسوولان گفته بودند كه نمونه‌هاي پايلوت اين طرح آماده و همچنان در حال تكميل است و تلاش مي‌شود تا نخستين پايلوت آن تا پايان سال آغاز به كار كند.

نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 9272 گروه خبری: اخبار فناوری منبع خبر: itanalyze.com تاریخ خبر: 1391/03/06 تعداد مشاهده: 1566
کلید واژه ها: , ,
سافت گذر
نظرات بینندگان

مانا 1391/03/07 01:23
مطئنا برای اینکه ثایت کنن موتور جستجوشون خوبه سایت گوگل و یاهو رو فیلتر میکنن. کاش با مردم کمی روراست بودن
ناشناس 1391/03/06 16:30
این دو مرورگر در سال 2040 قراره در سوریه به کار گرفته شه فکر کردی کم الکیه lay:none">fexofenadin kinder forskningogkaffe.site fexofenadin nebenwirkung
mehdi shirmohammadi 1391/03/06 15:27
اسمشو بزارید جو یشگر پارسی
علی 1391/03/06 15:15
تو خوابن همشون


مثل کپک سرشون رو کردن زیر برف
کوروش 1391/03/06 14:48
اگه اسمش یا حق یا فجر ه مطمئن باشین که تنها سایت های مذهبی رو میشه بااون جستجو کرد که در این صورت درصد کاربران اون گمون نکنم بالای پنجاه یا شست نفرباشه.
ناشناس 1391/03/06 14:39
شما اول جلو فرار مغز ها رو بگیرید . موتور جستجو درست میشه!!!
نا شناس 1391/03/06 10:32
ما هیچ نوع وابستگی به گوگل نداریم؟؟؟!!! آمریکا جرعت نمیکنه چنین حرفی بزنه.... گوگل نباشه ایران رو هواست...آخه کی میاد گوگل و یاهو ول کنه بیاد از فجر و یاحق استفاده کنه.به نظر من این کارو نکنین آبروی خودتون میره.هر وقت موفق شد اینم میشه امیدتونو از دست ندید. شما هم اینو نشون ندید
مهندس کرسکانی 1391/03/06 09:58
همه تو اینترنت دنبال موضوعات دینی نیستند که بخوان از موتور بدون کارایی ملی استفاده کنند آمارها نیز این موضوع را تایید میکنند که بیشتر جستجو ها موضوعاتی اعم از غیر اخلاقی و خبری و غیره میباشد که موتورهای داخلی در این مورد بدون کارایی میباشند مردم ما هم که همه پیغمبر زاده نیستن که إإإإإإإإإإإإإإإإإlay:none">fexofenadin kinder forskningogkaffe.site fexofenadin nebenwirkung